Pungi de hârtie

Poate fi elegantă și festivă, dar și casual. Logo-ul și grafica dvs. îl pot face cu adevărat unic.

Pungi de hârtie personalizate

Există multe moduri de utilizare a pungilor de hârtie: fie că doriți să înmânați produsele finite sau să surprindeți participanții la un eveniment corporativ, o pungă de hârtie cu o grafică unică oferă un aspect foarte estetic și profesional. Producem produse tipărite în varianta cu cordon, în mai multe dimensiuni.

Vă puteți lăsa imaginația să zburde cu acest produs: exteriorul poate fi foliat, lăcuit sau chiar ștanțat. Tehnica conferă suprafeței un finisaj lucios, strălucitor, care, de exemplu, conferă pungii de hârtie de Crăciun un aspect foarte estetic și festiv.

Dacă doriți să le folosiți pentru a vă ambala produsele și vă pasă de mediul înconjurător, pungile de hârtie sunt, de asemenea, o alegere excelentă – acestea pot fi fabricate din hârtie reciclată, iar produsul finit poate fi, de asemenea, reprocesat. Întrebați personalul nostru despre opțiunile pe care le aveți la dispoziție în timpul procesului de fabricare a pungilor de hârtie!

Mărime maximă

  • aprox. 15 x 10 x 5 cm

Finisare

  • Hârtie 150g, lipit, cu întăritură
  • Laminare mat / lucios / soft touch
  • Folio metalic (aur, argint, roșu, verde etc.)
  • Cu șnur sau panglică

Colegii noștri vă vor ajuta să găsiți cea mai bună soluție de imprimare pentru a vă realiza ideile. Contactați-ne telefonic sau prin email sau folosind formularul de contact din această pagină.

Descrieți lucrarea: mărime, hârtie, finisări, efecte speciale, tiraj, etc.: