Servicii

Cu 21 de ani de expeiență în domeniu puteți să ne încredințați orice proiect de design de care aveți nevoie. Aveți nevoie de o siglă, un catalo de produse sau un ambalaj pentru cel mai nou produs? Vă stăm la dispoziție cu cea mai mare plăcere. Contactați-ne pentru o ofertă de preț personalizată.

Branding

O strategie corectă de brand vă poate ajuta să provocați o schimbare importantă pe piață, astfel încât toți ochii să fie ațintiți asupra dumneavoastră și nu asupra concurenței.

Design ambalaje

Designul creativ pentru print este o modalitate perfectă de a le arăta clienților beneficiile produsului sau serviciului dumneavoastră. O demonstrație vizuală bine gândită declanșează un răspuns emoțional în rândul publicului dumneavoastră, iar percepția subconștientă este în beneficiul dumneavoastră.

Design materiale tipărite

Design grafic profesional pentru orice material publicitar de care aveți nevoie. Experiența noastră de decenii vă garantezază un serviciu excepțional de care aveți nevoie.

Pregătire materiale pentru tipărire

Servicii de prepress digital de înaltă calitate, pentru materiale esențiale de marketing și vânzări, cum ar fi reclame, materiale tipărite, panouri publicitare, publicații, expoziții comerciale și ambalaje.