Predare materiale

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de predare a materialelor de mai jos! Vă rugăm să rețineți că materialul trimis necorespunzător vă poate face să pierdeți timp. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Format

Acceptăm materialele pentru tipărire în format PDF. Din păcate, nu putem lucra cu imagini JPEG, deoarece acestea nu respectă procesele pregătitoare pentru producția de tipărire. Verificăm materialele doar pe baza criteriilor de tipărire, clientul fiind responsabil pentru verificarea conținutului.

Imagini

Acceptăm imaginile în CMYK, de preferință la rezoluție de 300 dpi. Să nu rămână imaginile și obiectele RGB în material. Internetul operează cu imagini la rezoluție 72 dpi, ceea ce nu este potrivit pentru producerea de produse tipărite de calitate. Dacă rezoluția imaginilor transmise este  mică vă anunțăm.

Font-uri

Fonturile ar trebui să fie întotdeauna încorporate în PDF sau expandate în material. Evitați utilizarea fonturilor de sistem (de exemplu, Courier), deoarece programul de multe ori nu le încorporează. Chiar și cu logo-uri vectoriale, asigurați-vă că literele sunt expandate.

Culori

În majoritatea lucrărilor tipografice, imprimăm în 4 culori, adică CMYK. Solicităm ca RGB, Pantone și LAB Color să fie împărțite în 4 culori. PDF-ul nu trebuie să conțină un profil de culoare încorporat. Excepția este dacă lucrarea a fost comandată cu o culoare Pantone.

Ștanță

În cazul formelor tăiate, vă rugăm să specificați straturile ca culori directe sau ca extracte colorate separate. Setați de exemplu 100% negru pentru elementele de ștanțare. Poate ajunge într-un fișier separat sau pus pe grafică.

Bleed

Dacă o imagine sau o figură iese din materialul propriu-zis, aceasta trebuie să fie prevăzută cu un ghidaj (suprapunere). Acesta este folosit pentru a elimina diferența minimă de tăiere, de obicei 2-5 mm. Este important să-l aplicați astfel încât produsul finit să nu aibă o dungă albă la marginea imprimeului la tăiere.

Cum să ne trimiteți grafica?

E-mail

Poate una dintre cele mai simple metode de trimitere este atașarea fișierului de tipărit la e-mailul de comandă. Cea mai rapidă modalitate de a trimite fișierul sub 20 MB este prin e-mail la adresa de mai jos, în format pdf, ca atașament.

File Sender

Dacă fișierul este mai mare de 20 Mb, utilizați unul dintre expeditorii de fișiere disponibili pe Internet de exemplu weTransfer.

Cu serviciu cloud

De asemenea, puteți gestiona livrarea materialelor de pe propriul computer folosind un serviciu cloud de exemplu Google Drive.

Colegii noștri vă vor ajuta să găsiți cea mai bună soluție de imprimare pentru a vă realiza ideile. Contactați-ne telefonic sau prin email sau folosind formularul de contact din această pagină.

Descrieți lucrarea: mărime, hârtie, finisări, efecte speciale, tiraj, etc.: