Asztali és falinaptárak

A hirdetés, amely 365 napig tart! Sokoldalú nyomtatott termék, amely minden hónapban megújul.

Naptárak

Ez egy érdekes promóciós termék, amely egész évben használható – verhetetlen előny például a szórólapokkal szemben. Minden hónapban más-más információt adhat ügyfeleinek, felhívhatja a figyelmet a legfrissebb hírekre és akciókra. A termék lehet falinaptár, asztali naptár, spirálozott naptár – a végső formának csak a képzelet szab határt. A grafikai tervezésben is tudunk segíteni, így ránk bízhatja naptárának teljes tervezését és gyártását. Mondja el nekünk, hogy pontosan mit képzel el naptárával kapcsolatban, és mi megteszünk minden tőlünk telhetőt. Egy komplex promóciós termék esetében az Ön koncepciója alapos átgondolást igényel, hiszen egyetlen termékkel támogathatja egész éves marketingtervét.

Naptárnyomtatás esetén fontos tudni, hogy ne akarja az év utolsó hónapjára hagyni a megrendelését, mert decemberben nagy a megrendelések száma. Ezért egy kicsit korábban kell ütemeznie, hogy január 1-jére biztosan minden falon és asztalon ott legyenek.

Szokásos méretek

  • A4, A5, A6
  • Speciális méretek

Kikészítés

  • Fémspirál

Kollégáink segítenek Önnek megtalálni a legjobb nyomdai megoldást elképzelései megvalósításához. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, vagy használja az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Írja le a munkát: méret, papír, kivitelezés, speciális effektek, nyomdai példányszám stb..: