Papírtáskák

Poate fi elegantă și festivă, dar și casual. Logo-ul și grafica dvs. îl pot face cu adevărat unic.

Perszonalizált papír zacskók

A papírtáskák felhasználásának számos módja van: akár kész termékeket szeretne kiosztani, akár egy vállalati rendezvényen szeretné meglepni a résztvevőket, az egyedi grafikával ellátott papírtáska nagyon esztétikus és professzionális megjelenést biztosít. Nyomtatott termékeket gyártunk zsinórfüllel ellátott változatban, több méretben.

Ezzel a termékkel kapcsolatban szabadjára engedheti fantáziáját: a külseje fóliázható, lakkozható vagy akár dombornyomott is lehet. Ez fényes, csillogó felületet ad a táskának, ami például a karácsonyi papírtáskáknak nagyon esztétikus és ünnepi megjelenést kölcsönöz.

Ha termékeid csomagolására szeretnéd használni, és a környezetvédelemre is ügyelsz, a papírtáska szintén remek választás – újrahasznosított papírból is készülhet, és a kész termék újra feldolgozható. Kérdezze munkatársainkat a papírzacskó-gyártás során felmerülő lehetőségeiről!

Maximális méret

  • kb. 15 x 10 x 5 cm

Kikészítés

  • 150g papír, ragasztva, megerősítéssel
  • Laminálás: matt / fényes / soft touch
  • Metál prég (arany, ezüst, piros, zöld stb.)
  • Zsinór- vagy szalagfüllel

Kollégáink segítenek Önnek megtalálni a legjobb nyomdai megoldást elképzelései megvalósításához. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, vagy használja az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Írja le a munkát: méret, papír, kivitelezés, speciális effektek, nyomdai példányszám stb..: