Katalógusok, brosúrák, szórólapok, könyvek

Kreatív katalógus, robusztus magazin, termékbrosúra remek áron! Válassza puhafedeles könyveinket, amelyek stílusos megjelenésűek és rendkívül tartósak nagy igénybevétel esetén is.

Katalógusok, brosúrák

Exkluzívak és figyelemfelkeltőek, de olcsóbbak, mint a keménykötésű kiadványok. Katalógusok vagy brosúrák készítését kínáljuk például termékkatalógusnak, évkönyvnek vagy akár művészeti kiadványnak egy kiállításhoz.

Füzetek, jegyzetfüzetek

Gyors és gazdaságos, 80 oldalig a legjobb választás. Ezek az irkatűzött termékek a legnépszerűbb nyomdai termékek.

Az irkatűzött kiadványokat brossúrűnak vagy információs füzetnek is nevezik. Gyorsan előállítható és gazdaságos, így az egyik legismertebb és legnépszerűbb nyomtatott termék. A lapokat úgynevezett „kapcsokkal” tűzik össze.

Ez a legköltséghatékonyabb választás kisebb példányszámú nyomtatás esetén, mivel nagyon kedvező árú. Már 8 oldaltól felfelé elérhető, ezután az oldalak számának 4 többszörösének kell lennie. 80 oldalig használható, ennél nagyobb oldalszám esetén inkább a ragasztókötést alkalmazzuk.

A brosúrákat termékbemutatókhoz, szezonális akciók részletesebb leírásához, útmutatónak vagy akár programfüzetnek ajánljuk. Bár brosúráink kiváló minőségűek, ha a nyomtatott termék nagy igénybevételnek lesz kitéve, ragasztókötött vagy puha borítójú brosúrákat ajánlunk. A gyártás mellett szívesen segítünk Önnek a tervezésben is, így grafikai tervezéshez kérheti munkatársaink segítségét.

Könyvek

Exkluzív megjelenésű és robusztus használatú keményfedeles kiadványaink hosszú élettartammal rendelkeznek.

A kötés legerősebb formája, tartós és ellenáll a nagy igénybevételnek. Exkluzív megjelenést kölcsönöz a nyomtatott termékeknek, tökéletes formátum például professzionális prezentációkhoz vagy művészeti kiadványokhoz. A könyv drága nyomtatott termék, de a fenti előnyök a befektetés megtérülését mutatják.

Felhasználás: iskolai tankönyvek, irodalmi és művészeti kiadványok, exkluzív termékbemutatók és klasszikus olvasókönyvek stb. Kis mennyiségben is tudunk könyveket gyártani, például magánjellegű regénykiadáshoz. Ha segítségre van szüksége kiadványaival kapcsolatban, forduljon grafikus csapatunkhoz.

Szokásos méretek

  • A4, A5, A6
  • B4, B5, B6
  • 20×20, 15×15

Kikészítés

  • Ragasztás
  • Irkatűzés
  • Fémspirál

Efektek

  • Laminálás: matt / fényes / soft touch
  • Metál prég (arany, ezüst, piros, zöld stb.)

Kollégáink segítenek Önnek megtalálni a legjobb nyomdai megoldást elképzelései megvalósításához. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, vagy használja az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Írja le a munkát: méret, papír, kivitelezés, speciális effektek, nyomdai példányszám stb..: