Szórólapok, flyerek, plakátok

A szórólapok, flyerek és plakátok a vállalati reklámozás alapvető eszközei. Ebben a kategóriában nyomtatott termékek széles választékát kínáljuk.

Szórólapok, flyerek

A szórólapok még mindig informatívak és figyelemfelkeltőek. Ha gyorsan és olcsón szeretné tájékoztatni ügyfeleit, vagy ha új ügyfeleket szeretne elérni, a reklámnak ez a formája hasznos lehet. Olcsó és rövid gyártási idővel rendelkezik. Választhat egyszerű egy- vagy kétoldalas szórólapot, vagy ha ez nem elég, válassza a hajtogatott változatokat! Könnyűek, áttekinthetőek, informatívak – kedvező áron és rövid gyártási idővel.

A hagyományos flyerekkel ellentétben a hajtogatott szórólapok nagyobb mennyiségű szöveget képesek befogadni. A flyerhez hasonlóan nagyon kedvező árúak, ezért népszerű nyomtatott termék. A hajtogatások széles skálája kérhető, ami a szórólapot nagyon érdekes és hatékony offline marketingeszközzé teszi. Felhasználási példák: termékkínálat szórólapos bemutatása, rendezvénytérkép, kuponfüzet stb.

Hajtogatási lehetőségek: egyszer hajtogatott, kétszer hajtogatott, háromszor hajtogatott (C-hajtogatás / harmónika / Z-hajtogatás / stb.), négyszer hajtogatott (harmónika / Z-hajtogatás / stb.).

Plakátok

Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, kis és nagy méretben is rendelhető, és vonzó reklámhordozó.

Jól ismert nyomtatott termék, amely kül- és beltéren egyaránt használható. Vizuálisan feltűnő, nagy méretben kapható, az egyik legszembetűnőbb promóciós termék. Ha a plakátokat kültéren tervezi elhelyezni, célszerű felületvédőt használni, hogy időjárásállóvá tegye őket.

A poszterek nyomtatásakor a papírválaszték széles skáláját kínáljuk, hogy biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Kapható vékonyabb vagy vastagabb változat is – gondoljon arra, hogy milyen felületre tervezi kihelyezni plakátjait, és csapatunk szívesen segít kiválasztani a tökéletes papírt.

Felhasználási területek: irodai dekoráció, beltéri és kültéri reklámok, rendezvények anyagai, fesztiválok információs táblái stb.

Szokásos méretek

  • A0 – A2, A3, A4, A5, A6
  • B4, B5, B6
  • 20×20, 15×15

Kikészítés

  • Stancolás
  • Sarokkerekítés
  • Hajtogatási lehetőségek: egyszer hajtogatott, kétszer hajtogatott, háromszor hajtogatott (C-hajtogatás / harmónika / Z-hajtogatás / stb.), négyszer hajtogatott (harmónika / Z-hajtogatás / stb.).

Kollégáink segítenek Önnek megtalálni a legjobb nyomdai megoldást elképzelései megvalósításához. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, vagy használja az ezen az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Írja le a munkát: méret, papír, kivitelezés, speciális effektek, nyomdai példányszám stb..: