Calendare de birou și perete

Reclama care durează 365 de zile! Un produs tipărit versatil, care se reînnoiește în fiecare lună.

Calendare

Este un produs promoțional interesant care poate fi folosit pe tot parcursul anului – un avantaj imbatabil față de pliante, de exemplu. Puteți oferi clienților dumneavoastră informații diferite în fiecare lună, puteți atrage atenția asupra ultimelor noutăți și promoții. Produsul poate fi un calendar de perete, de birou, cu spirală – forma finală este limitată doar de imaginația dumneavoastră. De asemenea, vă putem ajuta cu designul grafic, astfel încât să ne puteți încredința nouă întreaga proiectare și producție a calendarului dumneavoastră. Spuneți-ne exact ce aveți în minte pentru calendarul dvs. și vom face tot ce ne stă în putință. În cazul unui produs promoțional complex, conceptul dvs. necesită o gândire atentă, deoarece vă puteți susține întregul plan anual de marketing cu un singur produs.

Când vine vorba de tipărirea de calendare, este important de știut că nu trebuie să vă lăsați comanda pentru ultima lună a anului, din cauza numărului mare de comenzi din decembrie. Așa că trebuie să vă programați puțin mai devreme pentru a vă asigura că acestea sunt pe fiecare perete și masă până la 1 ianuarie.

Mărimi uzuale

  • A4, A5, A6
  • Mărimi speciale

Finisare

  • Spirală metalică

Colegii noștri vă vor ajuta să găsiți cea mai bună soluție de imprimare pentru a vă realiza ideile. Contactați-ne telefonic sau prin email sau folosind formularul de contact din această pagină.

Descrieți lucrarea: mărime, hârtie, finisări, efecte speciale, tiraj, etc.: