Cataloage, broșuri, prospecte, cărți

Un catalog creativ, o revistă robustă, o broșură de produse la un preț optim! Alegeți cărțile noastre cu copertă moale, care au un aspect elegant și sunt extrem de durabile în condiții de utilizare intensă.

Cataloage, prospecte

Acestea sunt exclusiviste și atrag atenția, dar sunt mai ieftine decât publicațiile cartonate. Oferim producția de cataloage sau de broșuri ca un catalog de produse, un anuar sau chiar ca o publicație de artă pentru o expoziție, de exemplu.

Broșuri, caiete

Rapid și economic, până la 80 de pagini este cea mai bună alegere. Acestea sunt produse cu capsare  și sunt cele mai populare produse tipografice.

Publicațiile tip caiet sunt cunoscute și sub denumirea de broșuri sau broșuri informative. Acestea sunt rapid de produs și economice, ceea ce le face să fie unul dintre cele mai cunoscute și mai populare produse tipărite. Foile sunt capsate împreună cu ajutorul așa-numitei „capse”.

Aceasta este cea mai rentabilă alegere pentru tiraje mai mici, deoarece este foarte accesibilă. Este disponibil de la 8 pagini în sus, după care numărul de pagini trebuie să fie multiplu de 4. Poate fi folosit până la un maxim de 80 de pagini, iar pentru un număr mai mare de pagini preferăm să folosim broșarea prin lipire.

Recomandăm broșurile pentru lansări de produse, pentru descrieri mai detaliate ale promoțiilor sezoniere, ca un ghid sau chiar ca o broșură de program. Deși broșurile noastre sunt de înaltă calitate, dacă produsul imprimat va fi supus unei utilizări intense, vă recomandăm broșuri lipite sau cu copertă moale. În plus față de producție, suntem, de asemenea, bucuroși să vă ajutăm în procesul de design, astfel încât puteți cere ajutorul personalului nostru pentru design grafic.

Cărți

Cu un aspect exclusivist și robuste în utilizare, publicațiile noastre cartonate au o durată de viață lungă.

Cea mai puternică formă de legătorie, durabilă și rezistentă la utilizare intensă. Conferă un aspect exclusivist produselor tipărite, fiind formatul perfect pentru prezentări profesionale sau publicații artistice, de exemplu. Cartea este un produs tipărit costisitor, dar beneficiile de mai sus arată o rentabilitate a investiției.

Utilizări: manuale școlare, publicații literare și artistice, lansări de produse exclusive și cărți de lectură clasice etc. Putem produce și cărți în cantități mici, de exemplu pentru editarea privată de romane. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru publicațiile dumneavoastră, vă rugăm să contactați echipa noastră de design grafic.

Mărimi uzuale

  • A4, A5, A6
  • B4, B5, B6
  • 20×20, 15×15

Finisare

  • Lipit
  • Capsat
  • Spirală metalică

Efecte

  • Laminare mat / lucios / soft touch
  • Folio metalic (aur, argint, roșu, verde etc.)

Colegii noștri vă vor ajuta să găsiți cea mai bună soluție de imprimare pentru a vă realiza ideile. Contactați-ne telefonic sau prin email sau folosind formularul de contact din această pagină.

Descrieți lucrarea: mărime, hârtie, finisări, efecte speciale, tiraj, etc.: