Pliante, fluturașe, afișe

Pliantele, fluturașele și afișele sunt uneltele de bază pentru o reclamă corporate. Vă oferim o gamă largă de produse tipografice din această categorie.

Pliante, flyere

Pliantele sunt în continuare informative și atrag atenția. Dacă doriți să vă informați clienții rapid și ieftin sau dacă doriți să ajungeți la noi clienți, această formă de publicitate poate fi utilă. Este ieftin și are un timp de producție scurt. Puteți alege un flyer simplu, de o pagină su două, sau dacă acesta nu este suficient, alegeți variantele pliate! Sunt ușoare, clare, informative – la un preț rezonabil și cu un timp de producție scurt.

Spre deosebire de un fluturaș tradițional, pliantele pot găzdui o cantitate mai mare de text. Ca și în cazul flyerelor, acestea sunt foarte accesibile, ceea ce le face un produs tipărit popular. Poate fi solicitată o gamă largă de pliuri, ceea ce face din acest pliant un instrument de marketing offline foarte interesant și eficient. Exemple de utilizare: prezentare pliantă a gamei de produse, hartă a unui eveniment, broșură de cupoane etc.

Opțiuni de pliere: odată împăturit, double fold, pliat de trei ori (pliere C / armonică / pliere în Z / etc.), pliat de patru ori (armonică / pliere în Z / etc.).

Afișe

Potrivit atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior, poate fi comandat în dimensiuni mici sau mari și reprezintă un suport publicitar atrăgător.

Un produs imprimat bine cunoscut, care poate fi utilizat atât în interior, cât și în exterior. Vizual izbitoare, disponibilă în dimensiuni mari, este unul dintre cele mai atrăgătoare produse promoționale. Dacă intenționați să vă expuneți afișele în aer liber, este recomandabil să folosiți o protecție de suprafață pentru a le face rezistente la intemperii.

Atunci când tipăriți postere, oferim o gamă largă de opțiuni de hârtie pentru a ne asigura că o găsiți pe cea potrivită pentru dvs. Sunt disponibile versiuni mai subțiri sau mai groase – gândiți-vă la suprafața pe care intenționați să puneți posterele, iar echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute să alegeți hârtia perfectă.

Domenii de utilizare: decorarea birourilor, publicitate interioară și exterioară, materiale pentru evenimente, afișaje informative la festivaluri etc.

Mărimi uzuale

  • A0 – A2, A3, A4, A5, A6
  • B4, B5, B6
  • 20×20, 15×15

Finisare

  • Ștanțare
  • Rotunjire colțuri
  • Opțiuni de pliere: odată împăturit, double fold, pliat de trei ori (pliere C / armonică / pliere în Z / etc.), pliat de patru ori (armonică / pliere în Z / etc.)

Colegii noștri vă vor ajuta să găsiți cea mai bună soluție de imprimare pentru a vă realiza ideile. Contactați-ne telefonic sau prin email sau folosind formularul de contact din această pagină.

Descrieți lucrarea: mărime, hârtie, finisări, efecte speciale, tiraj, etc.: